141 stron: « < 65 66 67 68 69 70 71 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak zawsze podziwiam i tez czekam na sylwestrowe kreacje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zwykle wszystko mi się podoba a szczególnie popielaty komplecik, no i jestem kolejną osobą niecierpliwie przebierającą nóżkami w oczekiwaniu na sukienki sylwestrowe w Twoim wykonaniu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
II komplecik jest wyśmienity ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku dlaczego Ty mi to robisz! Nic nie piszesz a potem robisz "wejście smoka" i powalasz wszystkich na kolana ![]() Strasznie podoba mi się pierwsza sukienka, fenomenalna tkanina!! I ten fuksjowy żakiecik, świetnie wygląda. Zresztą wszystko mi się podoba :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wojtku jak zawsze wszystko piękne
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka jest booooska ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie prace są przepiękne, ale ostatnie kostiumy są po prostu boskie, a zwłaszcza czerwony. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A to pierwsza "sylwestrowa" kiecka. Klientka była zapobiegliwa, a że wybrała sukienkę w miarę prostą , bez udziwnień, to ma ją już gotową. Zresztą ta klientka to bardzo sympatyczna kobitka, więc szycie poszło szybko, a szczególnie dobrze robiło mi się dwie przymiarki.
Ale szykują się sukienki trochę fikuśne.... --- Ostatnio edytowane 2011-10-27 01:22:10 przez Wojtek --- |
|
Administrator
![]() |
|
Uwielbiam takie proste kreacje a tam ma coś w sobie. Kolorek obłędny a dekolt - wspaniały! Super podkreśla to co trzeba i maskuje (chyba) też co trzeba ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
141 stron: « < 65 66 67 68 69 70 71 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.