141 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »
Administrator
![]() |
|
Hehe ja też tak mam ale to zależy od tkaniny. Satyna napewno by mnie "udusiła" ale jakieś dzianiy to spoko, mogę nosić ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Akurat moja Pani lubi takie fasony pod szyję, więc bluzeczka została zaakceptowana.
Alto, pytasz jakie to uczucie zadowalać tyle kobiet ? Odpowiem krótko - bezcenne !! Uśmiech i radość klientki z nowego ciuszka jest warte wielogodzinnego ślęczenia przy maszynie. Dletego kocham szycie i pracę z kobietami. A ostatnio szyję kilka takich kostiumików, najwięcej czasu zabiera mi uszycie tego kwiatka.... |
|
Administrator
![]() |
|
Pierwszy kostiumik rozłożył mnie na łopatki. Właśnie szukam inspiracji i nie wiem co uszyć: spódnicę i żakiecik czy sukienkę i (jeśli starczy materiału) żakiecik. Nie wiem, muszę to przemyśleć. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku-PIĘKNE!!!A jak wszystko idealnie leży,plisy jak żylety w spódnicy!!!Co do kwiatków to fakt,że zabierają sporo czasu,ale beż nich kostium byłby smutny,a tak....MA TO "COŚ"!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Drugi żakiet ma świetny krój! Chyba jest troche za duży na tego manekina, ale to nie przeszkadza ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oba mi się podobają, ale pierwszy daje tyle możliwości.... ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oba kostiumy swietne, mialabym problem z wyborem jednego ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku, Jak oglądam Twoje prace, to nie wiem, czy wolałabym u Ciebie pobierać lekcje, czy nosić Twoje uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dziewczyny, tyle jest uwag , opinii, uszytków od Was , że ja już nie nadążam za przeczytaniem wszystkiego.
No cóż starość nie radość, ale jakoś szyję jeszcze nieżle. Dwie sukienki i bluzeczki, króre szyłem ostatnio. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
JAk zwykle przepiękne i berdzo profesjonalnie wykonane.Ja baardzo bym chciała zwłaszczą tę ostatniąz koronką posiadać ![]() ![]() ________________________________________________________
|
141 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.