141 stron: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »
Stara Gwardia
|
|
Fioletowa jest obłędna
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wojtku obłęd Twoje sukienki są fantastyczne i jestem kolejną osoba zachwyconą Twoimi pracami czekam na kolejne inspiracje ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Niestety, życzeń na Dzień Chłopaka od małżonki nie otrzymałem, no cóż, chłopakiem już nie jestem. A parę dni temu dotarła do mnie uwaga, że szyję dla obcych, a o własnej żonie nie pamiętam. Oj, niedobrze, myślę sobie, biegiem, zarywając dwie noce , uszyłem taką bluzeczkę, no i atmosfera w domu polepszyła się !!
Dobrze, że miałem wykrój , bo serię takich bluzek szyłem w pracowni. Ta bluzeczka w drobne groszki z długim rękawem to dla mojej Pani, a ta wiśniowa z krótkim to "produkcja seryjna". |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jakie slodkie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obydwie przygarnęłabym z chęcią,śliczne są ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bluzeczki są ekstra, ale ja mam takie jakieś dziwne zjawisko że nic nie mogę mieć blisko szyi więc jak już tylko na nie patrze to się duszę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w groszki mnie urzekła ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bluzeczki są bardzo ładne, lubię golfy i wysokie stójki. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
wszystko jest piękne - wątek pełen inspiracji!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mam niestety tak samo. Mimo że mi się podobają - nie mogłabym nosić.
Nie ma to jak zadowolić swoją kobietę nowym ciuchem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
141 stron: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.