141 stron: « < 69 70 71 72 73 74 75 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna suknia, kolor i to podkreślenie w talii, pasuje idealnie do Pani na której leży a bluzeczka..no cóż nie będę ciągle pisać że lubię wszelkie fałdki itp. fruwaki przy kołnierzy, pomimo srebrnego koloru ( do którego jakoś nie mogę się przekonać)podoba mi się ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj Wojtku... na twoje prace tak strasznie chce się patrzeć...
Widać, że dopracowane w każdym calu... Nie wiem czy jesteś z wykształcenia krawcem, czy może coś więcej...ale na pewno jesteś mistrzem krawiectwa ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pani puszysta ale ODWAŻNA nie boi się koloru i to mi się bardzo podoba!Mistrzu szyjesz jak MISTRZ!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka super.Atak na marginesie jaki rozmiar nosi ta pani,bo na oko taki jak ja(42).to znaczy że jestem puszysta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przyłączam się do gratulacji kreacja w moim kolorku bardzo śliczna ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Wojtas,czy Ty kiedys nas "nie" zaskoczysz ? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtek, Ja już nie wiem, komu bardziej zazdrościć, Towjej żonie czy Twoim klientkom ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki za pochwały, ale szycie powinno takie być , dokładne i efektowne. Mnie też się wydaje, że ta czerwona suknia udała się, klientka jest w pełni zadowolona.
A u mnie w domu sytuacja w miarę opanowana - uszyłem kochanej żonce spódniczkę i bluzeczkę, zaległości w praniu już nie ma, natomiast jest stos do prasowania, ale powoli zrobię i to. Poniżej fatki tej spódniczki i czerwonej bluzeczki dla żony. Moniko B - jestem z zawodu damskim krawcem, chociaż z przypadku, a lata szycia potwierdziły, że wybór tego zawodu był trafny, mam zwłaszcza wielką słabość do sukienek, bluzeczek, spódniczek. Katarzyno - i klientki, a żonka szczególnie chyba mają ze mną dobrze, ale ja też się cieszę, że swoimi umiejętnościami mogę dać kobietom sporo radości. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znakomita ta szara spódnica- uroku na pewno dodaje jej w wywinięty pasek (na kształt kołnierza). Ciekawy pomysł a wykonanie jak zawsze- perfekcyjne. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i ja jestem zachwycona spodniczka! ________________________________________________________
|
141 stron: « < 69 70 71 72 73 74 75 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.