141 stron: « < 72 73 74 75 76 77 78 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześliczna ( z resztą jak każda!!!) ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A to jeszcze następna sukieneczka sylwestrowa, ta plecionka jest tylko na przodzie, tył jest gładki. Trochę dziwna klientka, bo nie chciała dać się zfotografować w tej sukience. Ja i tak nie publikuję twarzy klientek, ale co zrobić, różnie bywa.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Plecionka pracochłonna. Idealna sukienka dla kobiet które nie mają zbyt dużo z przodu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka przepiękna ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale odjazdowa kiecka!Tylko kolor nie dla mnie,ale wykonanie....
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta plecionka zajefajna! No i kolor sukienki mi się podoba, ja chciałbym takiego koloru spodnie ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
O rety kapitalnie to wygląda! Naprawdę rewelacja. I kolor obłędny. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Nie było mnie dość długo na blogu, a tu takie mnóstwo przepięknych rzeczy , prezentujecie moje Panie.
Po prostu nie mam czasu spokojnie oglądać naprawdę pięknie uszyte dzieła. Moje szefowe "eksploatują" mnie do granic możliwości. W pracowni spędzam już po 12 godz. dziennie przy maszynie, a w weekendy prace domowe i coś zawsze trzeba uszyć dla mojej Pani lub jej przyjaciółek. Szycia tego konfekcyjnego w pracowni mamy bardzo dużo, głównie spódniczki,bluzeczki ,żakiety. Nawet nie mam czasu robić fotek, tylko od przypadku do przypadku. Natomiast mało mam szycia miarowego, pojedyńcze sukienki. Ale nie narzekam, szycie to moje przeznaczenie i niech tak będzie. Poniżej parę ciuszków, co zdążyłem "pstryknąć" aparatem, jedna długa suknia sylwestrowa. Może z jakimiś ciuszkami się powtarzam, to przepraszam, ale bywa tak ,że moja szefowa zleca mi doszycie np. paru bluzek, które wcześniej już szyłem, a taki fason akurat miał wzięcie. --- Ostatnio edytowane 2011-12-16 02:01:42 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O matko ![]() Wojtku twoje kreacje są przepiękne, wszystkie razem i każda z osobna. Masz po prostu złote ręce wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
141 stron: « < 72 73 74 75 76 77 78 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.