141 stron: « < 73 74 75 76 77 78 79 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak powtórzę to co Maxii złote ręce.... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtek jak zwykle zrobił "wejście smoka" a mnie na łopatki rozłożyła sukienka nr 2 (jeśli to sukienka, chyba tak) - matko jakbym chciała taką mieć w szafie, genialny fason! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne ciuchy. Może nie widziałabym się w każdym z nich, ale to przecież nie o to chodzi ![]() Wojtku - to siedzenie po 12 godzin w pracy przeraża mnie. Rozumiem, jesteś bardzo dobry w tym, co robisz, a pewnie szefowa płaci ci za nadgodziny, ale czy to powinno tak wyglądać? Czy nie powinna zainwestować w ciebie, płacąc ci więcej za 8 godzin pracy i dając ci osobę do przeszkolenia i pracy z tobą? Przecież masz dom, rodzinę! Tak nie powinno być! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
To chyba taki czas przedświąteczny. Wczoraj monter okien u mnie powiedział, że przez ten tydzień musiał zrobić tyle co normalnie w miesiąc robi i siedzi tez do 2 w nocy. Mojemu mężowi kazali przyjść w sobotę do pracy więc to chyba jakaś gorączka przed świąteczna i przednoworoczna. Wszyscy chcą wszystko skończyć przed Świętami. Więc może będzie lepiej i Wojtek w Nowym Roku troszkę odpocznie
![]() Chociaż wtedy będzie żal nam bo nie będziemy miały aż tylu pięknych rzeczy do oglądania ![]() Ten pierwszy komplet i sukienka nr są rewelacyjne ![]() ![]() Suknia balowa nie w moim guście, nie lubię takich ,,łapanych", ale wiem, że są Panie, które lubią ten fason mnie się podobały te proste co robiłeś...ehh marzenia tamte były ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko piekne! A pierwsze 3 kreacje chetnie bym przygarnela ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co ja bym dała żeby tak szyć, żakiety cudne, spódnica cudniutka ahhh ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chabrowe dzieło!!!!!!! ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczności
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak zwykle rewelacyjnie. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne podziękowania za słowa uznania, Dziewczyny jesteście kochane !!!!
A tak na marginesie, to na wynagrodzenie za moje siedzenia przy maszynie nie narzekam, szefowe dość dobrze płacą. A napewno moim marzeniem jest przekazać to zamiłowanie do szycia komuś młodemu, najlepiej młodemu chłopakowi, ale takich brakuje. Może nasz Bartek będzie kontynuował ? Jeszcze jedna sylwestrowa sukieneczka, którą szyłem w tym gorącym przedświątecznym okres. |
141 stron: « < 73 74 75 76 77 78 79 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.