141 stron: « < 77 78 79 80 81 82 83 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A to efekty mojej pracy w ostatnich dniach, sukieneczki dla maturzystek na studniówkę. Ta sukieneczka z tiulu ma być użyta również na Sylwestra, niech się dziewczyna dobrze bawi w niej. Ale upinanie i potem szycie tych falbanek to jest pracochłonne - powiedziałbym upierd........ , ale lubię takie wyzwania.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
W różowej to tylko kolor mi trochę przeszkadza, ale to w sumie koncepcja klientki, a szycie genialne. A w szarej bardzo mi się podoba drapowanie z przodu i kolor. Mniammm.... ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O kurcze faktycznie nieźle się napracowałeś, ale czego się nie robi dla tego rogala na buzi klientki przy odbiorze sukienki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
różowa piękna, ale w odcieniach bieli i czerni widziałabym dla siebie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szara z przodu piekna! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szara genialna, a góra przodu mnie zmiotła normalnie ![]() A przy tej różowej, z tymi koronkami to musiało być upierdliwe szycie, ale wyszła bardzo dziewczęca ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
obie sukienki bardzo ladne, a przy tej drugiej chyba wstawilabym glowe 6-latki, bo to w tym wieku kroluje taki roz ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
EXTRA!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku ja się po prostu nie mogę napatrzeć na "Twoje" sukienki, są piękne! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten róż też na studniówkę? Przepraszam ale nie widzę tego. ![]() Ja zachwycam się Twoim wykonaniem ,jak zawsze profesjonalne. ________________________________________________________
|
141 stron: « < 77 78 79 80 81 82 83 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.