37 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
oj nie przesadzajcie, Wy szyjecie hobbistycznie a ja zarobkowo to muszę dużo ![]() ![]() ![]() ![]() zdjęcie nie oddaje uroku sukienki, w fakturze materiału jest błyszcząca nitka i sukienka (szczególnie materiał) przyciągała dziś klientów ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-11-09 21:48:16 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajna sukienunia ![]() Kurcze musze koniecznie uszyc cos uzytkowego / codziennego dla siebie... ale jakos czasu brak :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czekam z niecierpliwością na Twoje uszytki i te użytkowe i te nie ![]() zamówienie do hotelu czeka na przymiarkę więc ja szyć mogę dla innych klientów ![]() z powodu brzydkiej pogody musiałam robić zdjęcia w przymierzalni i marne wyszły ![]() pierwszy jest sweterek zielonożółty bluzka z baskinką niebieskoszara żakiecik z cieniutkiej ekoskóry w kolorze fioletowym kamizelka i spódnica, szyje z tego materiału sukienkę to może lepsze zdjęcia będą i oddadzą jego urok ![]() czarna princeska (szyta w zeszłym tygodniu ale zdjęcie gdzieś przeoczyłam) a dziś szyłam torby ![]() ![]() http://ekrawiectwo.net/board/thread/52769/filcowanie-krawiectwo-melanii/?page=5 --- Ostatnio edytowane 2012-11-12 22:27:33 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jak zwykle poszalałaś z szyciem ale mnie najbardziej zaintrygował żakiecik - wyobrażam sobie ile pracy kosztował ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem zaniedbałam Was troszkę ale to przez pewne zaproszenie do współpracy ![]() ![]() trochę się też zaszyłam... jak ja lubię zadowolone klientki ![]() ![]() ![]() ![]() uszyłam też spódnice dla stałej klientki, ta Pani już nawet nie chce mierzyć i muszę jej szyć bez przymiarek... ale wybaczam bo jest o dwóch kulach i niewygodnie mimo że mam przestronną przymierzalnie. a na koniec moje zeszło weekendowe filcowanie ![]() i podusia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus żakiecik szyłam ze 2 miesiące w tym dziurka i guzik zajęła mi miesiąc ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
U Melanci zawsze dużo,zawsze ładnie i expresowo!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super pomysl z filcowanka na sweterku, piekna ozdoba! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
też mi się podobało póki go z prania nie wyciągnęłam... ale na szczęście się rozprasować ![]() dziś ogarnęła mnie mania poduszek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Melanio, wiem co czujesz, jak klientki są zadowolone z Twojego szycia !! Dla mnie to też największa nagroda za szycie - uśmiech klientki. A jak zwykle Twoje "uszytki" są wspaniałe !!!
Co do poduszeczek nie wypowiadam się, bo są takie śliczne, że odrazu zasnąłbym . --- Ostatnio edytowane 2012-11-19 00:38:08 przez Wojtek --- |
37 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.