37 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Najbardziej podoba mi sie ta pierwsza. My sniegu jeszcze nie mamy, ale brat mi wlasnie pisal, ze u nich sypie... (dolny slask) ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jak zwykle te Twoje tuniczki są zachwycające !!!
W Warszawie też sypnęło śniegiem. Chyba z 5 - 8 cm, bo tak oceniłem, odgarniając samochód. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A u mnie nie pada!!!Słoneczko świeci!Ha!
Piękna pierwsza sukienka! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tempo tworzenia - szok, nie nadążam. Mela , a czy Twoją Anię można adoptować?
![]() Skarb prawdziwy. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję moje Panie i Wojtku ![]() Ania ma trudne chwile więc filcowanie pomagało jej zapomnieć i wyżyć się więc jest bardzo energetyczne i pozytywnie ją nastawiające ostatnio takie kieszonki bym do wszystkiego doszywała ![]() ![]() moją faworytką tego tygodnia jest również pierwsza ![]() jak wyszłam z pracy o 12 w sobotę to miałam ok 10 cm śniegu na samochodzie a zaznacze że rano odkopywałam go ![]() ![]() niestety Gosiu Ania będzie przez pewien czas "niedostępna" ale mam nadzieję że na wiosnę do nas wróci ![]() pozdrawiam Krysia ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mam problem z porozumieniem się mojego telefonu z komputerem więc nie mam zdjęć ![]() dziś skromnie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze cieplutkia filcowanka niespodzianka dla mojej cory ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Panda eyes ![]() A kiedy tak patrzę na twoje szycie - to przerażenie mnie ogarnia na myśl, jakie mam braki w w szafach... Żakiety też mam już same opatrzone... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekne sukienunie a ta bez rekawkow z filcowanka boska ![]() ...chyba powinnam uszyc cos bardziej uzytkowego :P podobnie jak Ania czuje braki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cieszę się że Wam się podoba
nie Aniu to czaszka z monster high, ulubionych "bohaterów" mojej starszej latorośli nie przejmujcie się ja też ![]() ![]() torebkę pierwszą też sobie szyłam a wisi już w sklepie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.