37 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
filcowanie jest fantastyczne ![]() ![]() róże robiłam ja a reszte Ania ![]() za jakiś czas przedstwię torebki z tymi filcowankami ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
żeby nie było że porzuciłam szycie na rzecz filcowania ![]() szyje cały czas tylko nie nadążam z wykańczaniem ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Melu, masz fantastyczne sukienki i tuniki. Proste , a zarazem takie kobiece. Czy sama projektujesz, czy to są sugestie klientek, czy jeszcze cos innego ??
Ja nie umiem sobie wytłumaczyć tej mojej "słabości" do szycia sukienek. Sukieneczki mogę szyć i po 14 godz. na dobę, napewno mi się nie znudzi. Ale nie cierpię szyć damskich spodni !! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku a czy znasz kogoś kto lubi szyć spodnie?
jak trzeba to uszyję ale żebym uwielbiała... raczej nie. ale sukienki to moja pasja, sens szycia ![]() ![]() ![]() ![]() a na koniec moje dzisiejsze filcowanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Melanio ale dajesz podziwiam Ciebie za zapał i wenę twórczą i dalej proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
To jest wulkan energii. Szyje prawie 24h na dobę ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję dziękuję ![]() zdradzę Wam małą tajemnicę... mam już wsparcie, niektóre rzeczy tylko "wycinam" objaśniam co i jak i już są szyte przez moją nową pomocną dłoń... nawet dwie dłonie ![]() ![]() ![]() ... hmmm a dla m,nie jakieś zostały? zostały ![]() ![]() ostatnie zdjęcia to moje ostatnie uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus nie 24h tylko w okolicach 12h :P ostatnio się oszczędzam bo mój organizm się buntować zaczyna a chciałabym chociaż 50 dożyć ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dobra przyznaje że praca 12 h na dobę to za mało dla mnie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
widzę że już wszyscy mają dosyć moich kiecek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.