50 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
hm, ja też dopiero zauważyłam ;-( ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Uff o nieźle ,zdążę sobie uprasować kieckę na wesele ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Też się nie mogę doczekać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hm, drogie Dziewczyny, to co teraz? ![]() ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
odnosńie prasowania to ja się chce dowiedzieć jak prasować szwy francuskie na linii biustu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W pierwszym poście prosiłam chętnych na zlot o wysłanie mi do siebie danych kontaktowych.
Osoby które jeszcze tego nie zrobiły proszę o emaila do jutra do północy. Osoby które nie prześlą swoich danych będę traktowała jako rezygnacja. Po skompletowania wszystkiego prześlę dalsze info organizacyjne. A kto chętny do pieczenia ciast na zlot? Sus robi jedno, a przydałoby się wsparcie i wykarmienie naszych "gęb" w trakcie pracowitego zlotu. Z Sus myślimy że 4/5 ciast wystarczy na 2 dni warsztatowe ![]() aaaa pierwszy dzień piątkowy zlatujemy się rano, najlepiej 10 i udamy się wspólnie na "skleping"" ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aaa fajnie jakby każdy miał swój wkład w zlot, więc jak ktoś nie piecze, to może kupi jakiś napój, czy wino na sobotę wieczór.
Tworzymy listę zobowiazań ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja mam w takim razie pytanie, jeżeli ktoś nie ma możliwości przybyć w piątek, czy będzie znane jakieś miejsce zbiórki w sobotę? Przybędę z samego rana z najlepszym ciastem, jakie uda mi się zrobić ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To ja przywiozę blachę szarlotki, co prawda nie ja będę piec ,bo za bardzo was lubię (hehe) ale moja mama robi zajebiaszczą i może stać kilka dni. Stefa ,a my kiedy jedziemy? też w piątek czy w czwartek? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sylwia sobota godzina podejrzewam 10-11 w siedzibie Strimy.
Zloty Kot - a co masz ochotę na większy rekonesans w Łodzi? możemy i w czwartek jechać ![]() Super ja kochać szarlotkę ![]() Czyli mamy 3 ciasta - Sus, Kot, Sylwia ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
50 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Wątek jest zablokowany.