50 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Murzynek zajęty, więc ja odpadam z pieczenia
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jolcia obojętne ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ponieważ też was lubię,to piec nie będę. przywiozę te wina. słodkie? wytrawne?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sus a mnie pominęłaś? to ja zrobię wam szarlotkę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To będzie różowe
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to ja muszę z Bolesławca wyjechać o 5 rano ![]() winko przywiozę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witam po długiej nieobecności. Sezon weków w pełni- już na widok warzyw i owoców mi nie dobrze. Poza tym bardzo intensywnie poszukuję domu do kupienia więc zwiedzam okolice i przebieram w ofertach.
Ja standardowo będę robić za szofera do godz. 21 bo potem to zwiedzam z Wami pietrynę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oprócz tego mogę przekąskę/ sałatkę zrobić bo w ciastach kiepska jestem i nie lubię robić ![]() Mąż wpisał w kalendarz: dyżur z dziećmi, żonka trenuje hobby i idzie w tango- żartowniś ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja przywiozę czerwone półsłodkie, mam nadzieję że większośc lubi:] ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
oj dziewczyny bo już ![]() ![]() Chyba nowe techniki powstaną ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Administrator
![]() |
|
Ale co, gdzie, jak?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
50 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Wątek jest zablokowany.