50 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Artur leci corsolotem ,relacji Świdnica-Łódź z międzylądowaniem we wrocku po Stefę. Jedno jest pewne-nasze linie zbankrutują jedynie na tkaninach ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-08 22:19:29 przez zlotykot --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no prosze, jaki ten swiat jest maly, ja pochodze z okolic Swidnicy, do szkoly tam chodzilam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja mieszkałam lata całe w Świebodzicach ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tam sie urodzilam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
oj jak sentymentalnie sie tu zrobiło...
A zlot coraz bliżej ![]() ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy wszyscy wszystko wiedzą, wszystko jasne?
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja wszystko zrozumiałam tak:
1. Zbieramy się w hostelu na 9tą - kto nie jest w stanie przybyć na 9tą, ma przybyć od razu do Strimy albo poinformować stosowne władze, by poczekały. 2. Mamy ze sobą zabrać kawałek materiału na torebkę, dokładnie niestety, nie wiem jaki ![]() 3. Mamy też zabrać rzecz do poprawki względnie średnio udane dzieło krawieckie, 4. Mamy wziąć ze sobą 65 zł na obiadki gotóweczką, nie ma terminali ![]() 5. Mamy wziąć jeszcze wolne środki pieniężne, celem dokonania jakiś tam prywatnych zakupów, 6. Nie zapomnieć o cieście czy napojach, Można rozwinąć moją listę ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Administrator
![]() |
|
A oto lista uczestników:
1 Sus 2 Stefa 3 Klaudia Zloty kot 4 Kasia 5 Czeremcha 6 Rudzik 7 Na wybiegu 8 dolores69 9 Jolcia 10 Sylwia szyje 11 Niespodzianka 12 Szklanka anka 13 Wikuniakwl02 14 Magnusia 15 Gocha 2606 16 gosia83 17 anusia 18 Agnieszka Dziewczyny wczoraj porozyłałam Wam e-maile tematyczne. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super podsumowanie.
Tkanina - drelich. Tkanina mocna na torby ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
A ja chyba przywiozę żakiet, który mam zamiar uszyć żeby mi np. Artur pokazał jak do "jasnej ciasnej" wszyć kołnierz z rewersem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
50 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Wątek jest zablokowany.