50 stron: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Albo kolejna krawcowa otwiera swój interes
![]() Co do przeróbki - ja myślałam o zwężeniu jeansów albo o przerobieniu sukienki szmizjerki (dostałam i jest źle dopasowana w biodrach), nie wiem czy to się nada? |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zazdroszczę spotkania ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja biorą płaszcz do skończenia (gdybym za wąskiego nie wycięła to już byłby skończony, a tak muszę poszerzać ![]() ![]() materiały na torebkę wzięłam dwa bo nie potrafiłam się zdecydować który ale oba we wzory- to źle? muszą być gładkie? padam na twarz a poza materiałami i płaszczem nie mam nic spakowanego... wyjeżdżam jutro przed 7 co by na korki we Wrocławiu nie trafić i mieć czas na gubienie się w Łodzi szukając wybranych hurtowni ![]() zaczynam się przerażać, pierwszy raz jadę zupełnie sama w taką trasę... hmmm idę szukać w co się ubiorę ![]() do zobaczenia w piątek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Material na torbę, tak jak wcześniej było podawane 70 cm i bedziemy malować na tkaninie, więc... ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aha ... to kupie coś na miejscu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Malowanko no no a ja już miałam tkaninę w paski wziąć ale bym sobie pomalowała. Zastanawiam się jak gruba ma być ta tkanina albo jak sztywna, jakieś konkretne tkaninki macie? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Strasznie dawno mnie tu nie było. Kolejny zlot juz na dniach i stwierdziłam że łatwiej sie ze Stefcią spotkac w łodzi niz we wrocławiu ![]() ![]() Trudno tak od nowa na bieżąco byc, więc wskoczę z marszu, może załapię wątki poniektóre i znów wejdę w grupę pozytywnie zakręconych jak czas pozwoli. Dużo nowych osób doszło ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zawsze ze mną ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojoj, zaczynam się stresować. ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie panikuj bo nie ma po co ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
50 stron: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Wątek jest zablokowany.