Stara Gwardia
|
|
Mam na imię Jola. Szyję od zawsze. To moja pasja, moj relaks, sposób na stres i pomysł na siebie.
Pozdrawiam Wszystkich, u których kupienie gotowej sukienki wywołuje dwutygodniową depresję ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Witaj!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Hehe witaj Jolu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja zaś przeliczam cenę na metry ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj,
dla mnie depresją kończy się wizyta w sieciówkach- wrrrrrr- marne to to a ceny kosmiczne wrrrrrrrrr ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja to już nauczyłam się omijać sieciówki szerokim łukiem i robić coś z niczego - przerabiam jakoś moje starsze ubrania - bo nie ukrywajmy - historia zatacza koło i to co było modne, prędzej czy później znów będzie ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
witaj!
![]() mnie również przerażają ceny! i brak fajnych spódnic do kolan (króluje mini). |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj!!! ja z kolei tak nie "po kobiecemu" nie znoszę chodzić na zakupy ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.