Świeżynek
![]() |
|
Cześć, nazywam się Ania i szyje już od paru lat. Znalazłam to forum i jestem zachwycona wszystkimi cennymi radami oraz bardzo fajną atmosferą panująca na forum. Mam nadzieje ,że niedługo będe na bieżąco z tematami i z odwaga będe się udzielać i pytać.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witamy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Udzielać, pytać i pokazywać prace ![]() Witam ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Administrator
![]() |
|
Aniu nie ma na co czekać - masz pytania - pytaj. Chętnie pomożemy.
Witaj!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dięki za przyjęci! Szkoda, że nie znalazłam tego forum wcześniej , bo czytam,że byłyście na świetnym zlocie. Ja też bym chciała. Ale na następny z chęcią bym pojechała, bo siedze w domu i zmyślam.
Dziś zabrałam się za szycie spódniczki z trochę za małych dzinsów,użyłam wykroju z Burdy 2/2006 model14. Nawet fajnie się zapowiada,ach gdybym umiała wstawić zdjecia to bym pokazała. Trudno trzeba ścignąć meża do pomocy. |
|
Administrator
![]() |
|
![]() |
|
Dzięki na pewno sie przyda.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tutaj nie ma czego się wstydzić, nie wiesz - szukasz, zadajesz pytania i rozwijasz swoje krawieckie zdolności ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.