Administrator
![]() |
|
FasOla witaj ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Witaj!
![]() miło usłyszeć, że przy bliźniakach (których gratuluję i zazdroszczę) jest czas na szycie! |
|
Stara Gwardia
|
|
Witam tak miłą osóbkę. Również szyję, jestem panią domu i mamą 3miesięcznej córci i 2,5letniego synka ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Świeżynek
![]() |
|
dziękuję kochane za miłe słowa
![]() wczoraj zakupiłam maszynę - poszłam osobiście do sklepu (a raczej pojechałam aż ponad 30 km hehe) pomacawszy dwa modele - husgvarna e20 i elna 320 po wielu namysłach i rozterkach (a było ich sporo) zakupiłam elnę, tym samym z zamiaru kupna maszyny do max 600zł wyszła porażka, ale ta elna kosztowała 800 zł ze sporą ilością gratisów dodatkowych i choć ma ciut mniej ściegów tych dekoracyjnych to trudno ![]() ![]() ![]() powiedzcie mi czy macie jakieś tanie internetowe sklepy z materiałami. Bo zamówiłam z kilku darmowe próbniki, ale ceny widzę różnie...a może Wy znacie fajniejsze - czekam na linki ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-11 06:51:16 przez fasOla --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
![]() |
|
Jeśli masz w pobliżu Ikee, to tam są cienkie bawełny i len, zupelnie przyzwoite (jesli chodzi o jakość), i w ładnych kolorach.
Worek-szyłam pokrowiec, składa się z cząstek tak jak pomarańczy, tylko uciętych w 2/3 wysokości, i przyszyty u dołu do kola, wyobrazasz to sobie, czy wyslac Ci schemat? Ale: najwiekszym problemem dla mnie bylo zdobycie siatki do wsypania nowych kulek, bo stara sie troche zniszczyla. Czyli: pokrowiec, siatka, kulki.
Świeżynek
![]() |
|
ooo super! jak szyłaś to mi podpowiesz
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj!
![]() Fajnie że masz tyle chęci i zapału. |
|