Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
SUS a jak było z projektowaniem, bo ja z facetem wspólnie projektowałam metkę a przed drukiem musiałam wszystko jeszcze zaakceptować pisemnie
![]() |
|
też od niego kupowałam, imienniki nylonowe i metki satynowe, satynowe są o niebo estetyczniejsze, ja wszywam tak jak Sus albo zawijam do środka boki i wszywam na płasko, sama robiłam projekt (tzn z małżonkiem szanownym ![]() a papierowe metki to zamawiałam tu: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=3339707 obu sprzedawców polecam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aha boki satynowych można delikatnie przytopić zapalniczką i też się nie strzępią ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
On sam mi zaprojektował. Chciałam tylko mała ikonkę manekina krawieckiego, przesłałam mu plik z ikonką i on to potem wszystko wkomponował i przesłał do akceptacji/ewentualnie poprawy. W sumie nie pisałam specjalnej akceptacji, tylko coś w stylu " wszytko OK, pasuje mi". ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Polecam sklep internetowy z metkami (jest też możliwość odbioru w Warszawie)
www.naklejkinaklawiature.eu mają bardzo tanie metki |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.