Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trafiłem w necie na taki obrazek, pokazujący obsługę klientki w eleganckim salonie sukien ślubnuch. Drogie Panie, jak Wam się taka obsługa podoba ? Mnie się wydaje, że tak powinno być w każdym salonie sukien ślubnych !!
|
|
Administrator
![]() |
|
To jest chyba Fergie z "Black Eyed Peas" ![]() W każdym razi masz racje Wojtku - zdjęcie świetnie odzwierciedla "ducha" krawiectwa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wydaje mi sie ze tak jest w duzej ilsoc zakladow- salonow, przynajmniej spotkalam sie z tym, ze to obsluga pomaga si eubrac i rozebrac i w ogole doradza, ale zawsze znajdzie sie i taki gdzie pani bedzie miala zly dzien i niechetnie bedzie pomagala.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mi się wydaje że Wojtkowi chodziło o tych Panów którzy "upinają" Pannę młodą, jeśli dobrze zinterpretowałam zdjęcie i myśl Twoją Wojtku to jestem jak najbardziej za ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
ci panowie to Dolce i Gabana i rzeczywiscie upinaja sukienke na Fergi.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Zgadza się, że ci panowie to Domenico Dolce i Stefano Gabbana, świetni projektanci. Ale tak jak zauważyła Wikunia, prezentując ten obrazek, mnie chodziło o fachową , męską obsługę ślubnych salonów. Taki układ byłby bardzo ciekawy, chociaż raczej nierealny.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
może i nie realny ale o ile przyjemniejszy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Może panie /klientki/ strzelałyby mniej fochów. Mało tego - jestem tego pewna ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawe tylko, ile panien mlodych poszloby do ołtarza po takiej obsludze... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Chyba tak jest w większości salonów sukien ślubnych... a na pewno, jeśli klientą jest Fergie ![]() A tak poważnie, to przed swoim ślubem odwiedziłam sporo salonów i w 90% Panie były uprzejme, pomocne podczas zakładania sukni oraz służyły dobrą radą co do kroju i koloru. Niestety, w niektórych przypadkach trochę przesadzały, rzucają hasła w stylu "suknia greczynka jest dla kobiet w ciąży a nie dla Pani" ![]() ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.