Stały Bywalec
![]() |
|
Zrobiłam porządki , i znalazłam tkaniny ,których już nie wykorzystam. Są więc do oddania .Jest tego sporo, więc wszystkie informacje pod tym linkiem:
http://zlotykot.blogspot.com/2012/09/kto-chce-tkaniny.html zdjęcia ,ilość itp. Tu daję tylko kilka zdjęć .Nie lubię wyrzucać ,a nie mam już gdzie trzymać Przygarniający pokrywa sobie tylko koszt wysyłki tkaniny Zapraszam!! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Poproszę groszki na białej tkaninie! Groooooooooooszki! <3
No dobra, kusi mnie jeszcze ta zielona zasłonowa i to granatowe 'coś jak drelich'. Ale czy to nie za dużo? ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-01 19:28:34 przez owl --- --- Ostatnio edytowane 2012-09-01 19:30:14 przez owl --- ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest jeszcze numer 8 i 10 (intensywnie żółta i ta w paski na spódnice, spodnie)? Z chęcią je przygarnę i wykorzystam na jakieś ciuszki dla córki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Lutien ,zarezerwowałam . Proszę wpisujcie w komentarzach do posta bloga co chcecie ,bo tam są wszystkie i się nie pogubię ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziś doszły do mnie tkaniny ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
oj
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.