Świeżynek
![]() |
|
...kiedy kolejny raz szukałam wskazówek na Waszym formu postanowiłam w końcu zalogować się i dołączyć do Waszego grona
słów kilka o mnie: mieszkam w Trójmieście, na "liczniku" w tym roku pojawiła się u mnie trójeczka.. od zawsze pasjonowałam się projektowaniem i szyciem, stąd wybór padł na szkołę średnią o tym właśnie profilu, od 10lat (nie wierzę że już tyle minęło) moja praca ściśle związana jest z modą, od prasowacza zaczynając na kontroli jakości kończąc ![]() hmm to chyba wszystko tak na początek ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć ![]() Ja też szyję na starym łuczniku Ł466 ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witam i pozdrawiam z Beskidów. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witamy serdecznie! Kolejna osoba z Trójmiasta! Śląsk pozdrawia drugi koniec Polski ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Administrator
![]() |
|
Witam pięknie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
dziękuję za miłe powitanie
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kolejna osoba od Łucznika 466 ![]() Pozdrawiam z Krakowa! ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.