22 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 >
Stara Gwardia
![]() |
|
AAA! bomba! wspaniała ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hejka. Skończyłam dzisiaj dziergać narzutkę na plażę. Zajęło mi to prawie 3 miesiące. Ale ładnie wygląda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczna pajeczynka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudo, po prostu cudo
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Przepiękne po prostu perfekcja i kunszt. Chciałabym mieć takie cacko w swojej garderobie. ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Administrator
![]() |
|
Śliczna narzutka, nie pogardziłabym takową ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny! Jeszcze nie miałam okazji jej założyć, pogoda ostatnio w kratkę. Ale już nie długo... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chusta skandynawska bardzo mi się podoba.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szczurek Sebastian. Wykonanie moje.Autorka projektu - Svetlana Perceva. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale swietny szczurek! Nie mam dzieci wiec nie zachwycam sie raczej zabawkami, ale ten jest bomba!
![]() Przejrzalam caly watek i musze powiedziec ze cudenka wyprawiasz i slicznosci, podziwiam ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-07-05 17:51:52 przez AsiaSu --- |
22 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.