22 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 >
Stara Gwardia
![]() |
|
świetny pluszaczek, ALE MA SZCZUPŁĄ SYLWETKE
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
przejrzałam wątek od początku i widze duży progres! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
No muszę przyznać, że zakochałam się w tych maskotkach! Są prześliczne! Spotykałam się już z takimi zabaweczkami i zastanawiałam się jak ktoś potrafi wyczarować takie cuda a tu proszę, mam szansę porozmawiać z taką osobą
![]() Kochana podziel się proszę wiedzą jak nauczyć się robić takie cuda, od czego zacząć? :O marzą mi się od dawna ale szperając w internecie, nie wiem w co ręce włożyć. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witajcie dziewczyny! Dziękuję wszystkim za miłe słowa ![]() Maniusiaa7 W internecie jest dużo darmowych wzorów, jak krok po kroku zrobić np. maskotkę. Wybierz sobie najłatwiejszą, misia czy królika i do dzieła. A potem już im więcej zrobisz tym sama wyczujesz co i jak, i będziesz sama tworzyć ![]() Jak coś to pisz, będę pomagać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witajcie dziewczyny. Ja dzisiaj skromnie. Zrobiłam zakładkę żabkę dla męża. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietna zabka
![]() Czy te oczy moga klamac.... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taki Bzyczek dla naszego synka z bajki Ul. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bajki nie znam ale Bzyczek wygląda sympatycznie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka poduszeczka w kształcie gwiazdy. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maskotki fajne, gdzie zdobyłaś szablony mordek, mają taką fajną minkę, lalecZki, pełną wyrazu, mimo, że to tylko włóczka.
Nie wspominam nawet o innych rzeczach, mają dużo uroku. ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
22 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.