Świeżynek
![]() |
|
Hej. Jestem Gustav no i pewnie jestem tu w mniejszości jako chłopak.
Trafiłem tutaj, bo w już w poniedziałek zaczynam studiować projektowanie ubioru (SAPU) na KSA w Krakowie. Oczywiście doświadczenie mam zerowe nie licząc uszycia "czapki", które nadaje się bardziej do kabaretu niż czegokolwiek :P Na potrzeby szycia kupiłem Julie z Łucznika no i powoli się uczę. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele przydatnych info i (po jakimś czasie) może i komuś pomogę. Także witam ![]() P.S. Wasze niektóre prace są tak zajebiste, że aż dołujące ^^ Ale to lepiej jak ma się dościgać kogoś kto coś potrafi. Szacunek dla Was ![]() Jeszcze dopiszę zainteresowania. Właśnie zaczynam drugi rok moich studiów, powiedzmy dosyć technicznego kierunku. Poza tym rysuję i pochodne, gram w gry wideo, słucham muzyki. Standard. --- Ostatnio edytowane 2012-09-29 21:03:01 przez Gustav --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj i powodzenia ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Witaj!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Siemka Gustaw!!!!Cieszę się że dołączył do nas kolejny chłopak,który ma tak fajne zainteresowania!!!Mam nadzieję,że mi pomożesz...np w projektach????
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
siemka