Stara Gwardia
![]() |
|
Jak powiększyć spodnie dżinsowe w pasie? Wiem ,że można wstawić trójkąt ale może ktos spotkał się z inną techniką lub wie gdzie można zobaczyć taką przeróbkę krok po kroku .
|
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
|
Sposób fajny,ale chyba tylko wtedy jak te spodnie są tylko trochę za małe ,ja mężowi jak przerabiałam to też wstawiałam trójkąty ,bo poszerzenie samego paska nic by nie dało.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Genialny link bardzo dziękuje nie znałam tego sposobu.
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Odgrzebalem stary temat, kliknelem w linka i uwazam ze ten pomysl jest nie tylko niefajny, ale moze wprowadzic innych w blad,dlatego tez dalsze zdjecia nie zostaly pokazane.
Chodzi o to,ze nie wystarczy doszyc tylko samego klina do pasa aby poszerzyc spodnie. Nalezalo by rozpruc podkruj spodni w tylku i tam wypuscic tyle samo ile wynosi nasz klin. Poza tym z tego co mnie wiadomo, to w spodniach dzinsowych nie jest zosatwiany zaden zapas,tak aby mozna bylo z czegos tam wypuscic. Material jest zawijany maszynowo,odszyte sa stebnowki maszyna lancuszkowa i to wszytko. Takze ten artykul to przyslowiowa "sciema", nie wiem po co autor to zrobil. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
wystarczy jesli sie poszerza ze 3 cm + - ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak, tylko ze wlasnie pozniej tych 3 cm bedzie brakowalo aby wszyc ponownie rowno pas. Tego dzinsu raczej nie naciagnie,chyba ze jest on z dodatkiem elastanu, to wtedy w to uwierze
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
te cm sie naciaga wlasnie,a elastanu nie nusi byc,bo splot idzie po skosie ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W zaleznosci od dzinsu, 3 cm to dosyc duzo,mozna nie wlozyc ponownie pasa.
Tu jak widac, nie bylo to 3 cm,tylko dobre 5cm, szerokosc pasa ma mniejwiecej tyle samo cm, latwo porownac jak duzy klin zostal wstawiony a tyle to juz naciaganc sie nie da,chyba ze wlasnie material byl z elastanem. http://i2.wp.com/madmim.com/wp-content/uploads/2012/09/madmim_adding-width-to-a-waistband_6.jpg --- Ostatnio edytowane 2015-10-23 23:43:04 przez _JUKI_ --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jakbym nie robila,to bym nie pisala ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.