Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Stara Gwardia
Jak powiększyć spodnie dżinsowe w pasie? Wiem ,że można wstawić trójkąt ale może ktos spotkał się z inną techniką lub wie gdzie można zobaczyć taką przeróbkę krok po kroku .
Świeżynek
Stara Gwardia
Genialny link bardzo dziękuje nie znałam tego sposobu.:kwiatek::kwiatek:
Zaaklimatyzowany
Odgrzebalem stary temat, kliknelem w linka i uwazam ze ten pomysl jest nie tylko niefajny, ale moze wprowadzic innych w blad,dlatego tez dalsze zdjecia nie zostaly pokazane.
Chodzi o to,ze nie wystarczy doszyc tylko samego klina do pasa aby poszerzyc spodnie.
Nalezalo by rozpruc podkruj spodni w tylku i tam wypuscic tyle samo ile wynosi nasz klin. Poza tym z tego co mnie wiadomo, to w spodniach dzinsowych nie jest zosatwiany zaden zapas,tak aby mozna bylo z czegos tam wypuscic. Material jest zawijany maszynowo,odszyte sa stebnowki maszyna lancuszkowa i to wszytko.
Takze ten artykul to przyslowiowa "sciema", nie wiem po co autor to zrobil.

Pogromca spamerów
wystarczy jesli sie poszerza ze 3 cm + -
Zaaklimatyzowany
Tak, tylko ze wlasnie pozniej tych 3 cm bedzie brakowalo aby wszyc ponownie rowno pas. Tego dzinsu raczej nie naciagnie,chyba ze jest on z dodatkiem elastanu, to wtedy w to uwierze ;)
Pogromca spamerów
te cm sie naciaga wlasnie,a elastanu nie nusi byc,bo splot idzie po skosie
Zaaklimatyzowany
W zaleznosci od dzinsu, 3 cm to dosyc duzo,mozna nie wlozyc ponownie pasa.
Tu jak widac, nie bylo to 3 cm,tylko dobre 5cm, szerokosc pasa ma mniejwiecej tyle samo cm, latwo porownac jak duzy klin zostal wstawiony a tyle to juz naciaganc sie nie da,chyba ze wlasnie material byl z elastanem.

http://i2.wp.com/madmim.com/wp-content/uploads/2012/09/madmim_adding-width-to-a-waistband_6.jpg

--- Ostatnio edytowane 2015-10-23 23:43:04 przez _JUKI_ ---
Pogromca spamerów
jakbym nie robila,to bym nie pisala :)

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.