Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna i super kolory uwielbiam fiolety
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Amiso! Ta bluzka jest piękna i potwierdza Twój talent. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo fajna i podziwiam że jako jak twierdzisz nowicjuszka rzuciłaś się na dzianinę-no ale nie ma to jak skok na głęboką wodę
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Pierwsza?? Mam wrażenie że szyjesz od dawna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Pierwsza. A to moje pierwsze spodnie, źle wszyłam rozporek, dlatego tak się oryginalnie tkanina przy nim układa ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Powiem,że spodnie dość trudne...a draperią przy zamku się zajmij na spokojnie....uczymy się na błędach przecież,najważniejsze,że działasz!
|
|
Administrator
![]() |
|
Popieram Trinny ![]() Rzuciłaś się na dość głęboką wodę, to nie taki prosty fason spodni a poradziłaś sobie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Wow! Jaki fajny fason bluzki. Nawet na fance minimalizmu zrobił pozytywne wrażenie. To pierwsza uszyta bluzka? Bo wygląda na skomplikowaną ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-12-03 12:17:22 przez Agnieszka --- ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Stara Gwardia
|
|
Bluzeczka faktycznie bardzo ładnie odszyta a zestawienie kolorów bardzo gustowne. Ja pamiętam swoje pierwsze prace (mam je jeszcze na strychu) i muszę powiedzieć, że daleko im do Twoich. Nadal się śmieję z moich pierwszych spodni, gdzie nie zachowałam nitki prostej i szew boczny wyszedł na środek nogawki.No właśnie ale człowiek uczy się na błędach. ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dziękuję za tak miłe słowa, które zachęcają do dalszych prób. A oto moja kolejna bluzka, model 125 z Burdy 5/2006 z drobnymi zmianami, kołnierz i mankiety zrobiłam szydełkowe. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.