Stara Gwardia
![]() |
|
witajcie
mam listę pytań do Was ![]() gdzie można kupić surówkę bawełnianą niebieloną na metry, nie całe belki? czy trzeba ją wyprać przed szyciem? i czy sprawdzi się jako wierzchnia warstwa torby z podszewką? jeśli nie to czym podobnym mogłabym ją zastąpić? jeśli to nie dobre miejsce na wątek to przepraszam i proszę o przeniesienie. dziękuję i pozdrawiam Angela --- Ostatnio edytowane 2012-10-08 20:35:25 przez changela --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A ile potrzebujesz tej surówki ? Ja kupowałam hurtem bo szyłam torby ekologiczne i zostało mi trochę, wystarczy chyba ją wyprasować gorącym żelazkiem na parę to się zbiegnie. Moja jest w kolorze kości słoniowej, bo chyba jest naturalny kolor takiej surówki, na torbę rewelacja, uszyłam sobie kilka takich prostych worków na zakupy z tego. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O właśnie też pytałam o tę surówkę, u nas w tekstylnym była coś po ok. 11-12 zł o ile mnie pamięć nie myli. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Magda napisałam na priv ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.