18 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
|
|
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin!!!! Niech szyje nam!!!!!
A na czym szyje się takie fajne torby? Trzeba mieć specjalną maszynę? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki dzięki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki ![]() Ja zaczynałam szyć na domówce, na husqvarnie viking emerald 118, a gdy zaczęłam szyć dużo i grube rzeczy przesiadłam się na przemysłówkę z potrójnym transportem (domówka nie dawała rady). Jakiś chińczyk, podróbka, ale bez niej nie umiałabym robić tego co teraz szyję. Kocham tego chińczyka ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Na pewni będzie, nie bój żaby ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OMG pikne te torby masz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki dzięki piękne ![]() Muszę się pochwalić, bo nie wysiedzę cicho, że szyłam torbę dla naszej Susanny ![]() ![]() Pozostałości dla blogu, jak zawsze ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna ta torebka dla Susanny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Stresowałam się mocno, żeby dobrze wyszła haha ;P ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
wow!!!!!!!!!!!!! Śliczne torby! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczna jest!!!
|
18 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.