18 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Optymistyczna, zgadza się. Ale co się nastresowałam szyjąc to moje :/ Jest skórzana i nieziemsko sie bałam, ze mi się oczka poprzepuszczają i cała torba to kosza wtedy :/ ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nikt nie ma prawa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Przecudne prace!! Masz ogromny talent. Jestes bardzo kreatywna!
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Jeszcze raz dziękuję i bardzo mnie cieszy, że się podobają ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi tez sie podobaja! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne te torby i torebeczki, ta zmarszczona koperta strasznie mi się podoba, chętnie bym ją zobaczyła otwartą ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ty chyba wiesz że ja wszystkie Twoje torebeczki ubustwiam ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witajcie ![]() Kilka osób pisało do mnie w sprawie toreb i postanowiłam tutaj się zareklamować (oj, robi się ze mnie handlara ![]() Ostatnim moim dziełem są torby 2w1, moim faworytem są te flauszowe i mięciutkie. Ostatnio powstała to militarna. Dodatkowo wrzucę fotkę kopertówek. Więcej szczegółów i cen na blogu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
W sumie powstała przez przypadek, ale mnie się podoba. Co sądzicie? Jest taka szara i "poważna" ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Paczki, wysyłki o nowe torby ![]() ![]() ________________________________________________________
|
18 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.