18 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
świetne te torebeczki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Yhh piękne, po prostu piękne. Świetnie łączysz dodatki - aż miło popatrzeć. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Uwielbiam to robić ![]() ![]() Póki co zamówienia spływają i już wiem, że w weekend będę szyć ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne te Twoje torebeczki mms-ik!!!Bardzo ładnie wykończone lubię tak estetyczne prace.Nic dziwnego,że zamawiają!!!Są bardzo ładne!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczne sa te Twoje torby! mi najbardziej podobaja sie te trzykolorowe ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Mam! Mam maszynkę nową potrójnotransportową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No to kolejna torba, nowy model: klasyczna
No i zapraszam na bloga do poczytania pierdu pardu i oglądania innych zdjęć ![]() buźka z zasypanej wioski ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudna, marzy mi się taka, ale ja muszę mieć małe torebki, żeby w nie mało weszło, bo inaczej ważą tonę, ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zerknelam na bloga....fajne te Twoje torbiszonki, obserwuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dzięki ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-12-06 16:03:57 przez mms --- ________________________________________________________
|
18 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.