Stara Gwardia
![]() |
|
1.Ryłko roz.38-38.5
NATURALNA skora maly obcas. Długośc wkładnie ok 24,5 cm. Cale skorzane, na malym obcasie, kolor czarny, bardzo wygodne, maja bardzo fajny zgrabny fason uniwersalny (do spodni i spodnicy) i kobiecy.ładnie wyglądają na nodze, przód z ozdobna małą kokardką zawiazaną z rzemyka. Noski w ksztalcie migdala nie sciskaja palców.Mają prawie nowe fleczki. Mnie zaczęły puchnąć stopy i nie mogę już w nich chodzić, z czym ciężko mi sie pogodzic, bo uwielbiam te buty i fason. cena 70 zl do malej negocjacji. 2.Ecco buty, pólbuty damskie, skora, roz. 38 -38.5 Całe skorzane buty firmy Ecco. Zapinane na 2 bardzo moce rzepy. Bardzo wygodne, super podeszwa- lekkie.Amortyzacja pięty. *Zdjecie zostalo rozjasnione aby bylo widac przeszycia. cena ok 65 zl.dl wkl. ok 25 cm. 3.Baleriny Gabor 38 skora, PIEKNE! stan bdb sliczne buty niemieckiej formy Gabor, sa cale skorzane, z elastyczna podeszwa, amortyzujaca, która się nie ślizga. Bardzo wygodne, nie sa zniszczone. Bardzo lekkie i wygodne jak wszystkie z tej firmy. Fason uniwersalny i niesamowicie wygodny. Sprzedaz za ok. 70 zl dl wkl. ok 24-24,5 cm. 4.Prawie nowe skórzane buty (skóra wewn i zewn.) kupilam za male bo wydawalo mi sie ze sie rozchodza ;/ Obcas niski i stabilny-kaczuszka. Buty sa w stanie bdb, calosc buta bez rys, otarc itp, sa wdzieczne, uniwersalne. Cena 70 zl do malej negocjacji (kosztowaly 170 zl) ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.