Administrator
![]() |
|
Co Dior to Dior - najbardziej trafia w mój gust ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszystko piękne, ale to schodzenie po schodach to żart jakiś co dla niektórych ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękny pokaz Diora! Lata '50 wracają...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ej Monia, az po minach modelek bylo widac powage sytuacji ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też nie mam ulubionego projektanta, każdy z kreatorów ma jakąś kolekcje lub strój który zapiera mi dech. Wera Wang ma świetne suknie ślubne, Baczyńska miała taką zwiewną kolekcję i bluzke z takimi paseczkami mrrrr, Marchesa ma też świetne sukienki, Marc Jacobs tez suknie, Manolo Blahnik niesamowite buty, w ostatniej kolekcji Rina Cossack falbany i zieleń....można by tak bez końca. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No ja tez bym była spocona ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
niech wracaja, bo to taka kobieca moda, podkreslajaca, talie, a chowajaca biodra ![]() ![]() A to schodzenie po schodach mialo byc zapewno bardzo dystyngowane i eleganckie, a w rezultacie wygladalo strasznie sztucznie - takie szpilki nadaja sie do siedzenia, a nie do akrobacji ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja ostatnio w Zielonej Górze spotkałam na swojej drodze Ewę Minge. Żałuje że nie zrobiłam sobie z nią zdjęcia. Ale to dlatego że byłam zaskoczona, wiedziałam że to ktoś znany ale dopiero po czasie zajażyłam. Tak naprawde nie zwróciłabym uwagi na nią gdyby nie płaszczyk który miała na sobie, to pierwsze co zauważyłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnie też bym stanęła jak słup soli... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeśli chodzi o spotykanie znanych ludzi na ulicy, to mnie śmieszy zachowanie ludzi,
często spotykam w moim ulubionym sklepie pewnego aktora i czuć od razu dziwną atmosferą w sklepie jak się wejdzie...jest taka cisza, gdzie nie gdzie słychać szepty... ludzie pochowani za półkami i śledzą każdy krok biedaka.... w sumie wychodzi na to że on sam jest w tym sklepie....no chyba że ja w paruję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.