Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich, chciałam się przyłączyć do forum.
Chociaż szycie w moim życiu pojawiło się dosyć wcześnie to nie jestem super wprawiona i wiele jeszcze chciałabym się nauczyć. Pierwszy raz siadłam do maszyny jak miałam 8 lat wtedy urodził się mój młodszy brat, a ponieważ urodził się troszkę za szybko to nie wszystko było gotowe i trzeba było się wyrobić do ich wyjścia ze szpitala. Tata dał mi maszynę - Łucznik 834 i stertę pociętej na pieluszki tetry, pokazał jak i kazał obszywać, a sam poszedł malować łóżeczko. Jakoś się to udało, a mi dość spodobało się szycie. Opisuję to bo to był taki ważny moment w życiu i lubię go wspominać. Może dodam, że połamałam wtedy igłę, choć nie wiem jak ja to zrobiłam? na tetrze? Na koncie mam kilka udanych rzeczy, ale zawsze to były proste projekty, np.: poduszki, zasłonki, firanki z bardziej skomplikowanych spódnice, spodnie z burdowych wykrojów. Ostatnio "wzięło" mnie znowu na szycie, bo u mnie to najczęściej jakoś tak falami nadchodzi. Chyba przyjmiecie mnie do swego grona co? ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
przepraszam miało być w wątku "witam".
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() faktycznie masz fajne wspomnienia ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witamy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć
fajnie że tu trafiłaś ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
|
|
witam ja też jestem tu nowa bo od wczoraj
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Cześć
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-14 18:30:14 przez kropelka --- |
|
Świeżynek
|
|
Witajcie,
Ja jestem od dziś... i już lubię tu być ![]() Skoro już się witamy to opowiem jak zaczęło się u mnie ![]() ![]() Teraz zamierzam szyć modę użytkową na co dzień ![]() ![]() Także też się witam serdecznie ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-22 21:54:07 przez Tetyda --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.