Stara Gwardia
|
|
Moniu, moja córka zalogowała się na burda.pl i oddała głos na twój płaszczyk już idziecie łeb w łeb ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie znam słów by wyrazić swoją wdzięczność, Dziękuję bardzo, bardzo bardzo, bardzo:] ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia na I miejscu! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja dorzuciłam się oraz męża też namówiłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
W sumie masz ode mnie 3 głosy. Mąż też oddał moimi palcami bo on jest antykomputerowy. Zobaczyłam, że walka ostra i zmniejszyła się różnica głosów to trzeba było zadziałać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-11-18 22:59:28 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ślicznie dziękuję, bardzo no po prost nieziemsko, wyniki dzisiaj maja być ogłoszone, tak napisano w regulaminie więc spokojnie ide do pracy a po niej mam nadzieję będzie wiadomo na 100% jak wygląda lista.
Buziole wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia no nie ma bata - I nagroda jest Twoja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie sprawdziłam i faktycznie, yoooopiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
To ![]() ![]() ![]() ![]() Ogromne gratulacje a płaszczyk naprawdę piękny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-11-19 17:34:27 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Hurrra!!!!
![]() ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.