Stara Gwardia
![]() |
|
Zgłosiłam swój zielony płaszczyk do konkursu i jak pierwszy raz mi sie zdarzyło jest to konkurs z głosowaniem przez uzytkowników, więc jeśli coś mogę zrobić...czemu nie, proszę o głosy jeśli oczywiście mój wytwór się podoba. Na pewno są też tu dziewczyny które też zgłosiły swoje prace więc zyczę powodzzenia i jesli nie na mój to głosujście na ten projekt który wam się podoba bo wszytskie prace w konkursie są warte uwagi.
Link do głosowania: głosowanko tutaj Pozdrawiam MonikaMagdalena ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() Zrobione! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Głos oddany na zielony płaszczyk ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję, emocje rosną a i poniedziałek jakiś weselszy mam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jaki ładny płaszcz. Szansa na zwycięstwo bardzo duża. Trzymam kciuki. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Płaszczyk śliczny, tez zagłosowałam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo, na razie jestem druga. Każdy głosik jest dla mnie bardzo cenny dlatego dla wszytskich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jakbym mogła to oddałabym drugi głosik na ciebie i Twój zielony płaszczyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Administrator
![]() |
|
Monia nie chciałam sie rejestrować w serwisie Burdy ale dla Ciebie kurcze, mówę : zrobię to. Głosik oddany ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.