27 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Płaszczyk przepiękny, choć nie mój kolor wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ita SWIETNY to mało powiedziane!Kolor,fason a jeszcze jak córa w nim wygląda.....
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nareszcie skończone, stroje dla chóru. Były też fioletowe spódnice ale zabrane trochę wcześniej więc nie zrobiłam zdjęcia kompletu. Kwiatki broszki robione przez moją córkę. Męskie kamizelki mają do kompletu muszki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ superanckie!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Brawo, ależ im się będzie śpiewało w takich pięknych strojach....super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To tylko połowa półki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie piękne i zdolną masz córkę ,śliczne te kwiatki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
alez sie napracowalas! a broszka sliczna ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ita piękny żakiecik i piękne brochy! Jak zawsze idealnie odszyte, estetyka aż bije po oczach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
27 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.