27 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładnie uszyty i piękny kolor
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mi uszycie od początku do końca , czyli razem z krojeniem właśnie tego żakietu zajęło 2 godz. Ale jest bez podszewki z podszewką byłoby dłużej . Ale nie ma się co dziwić kwestia doświadczenia , szyłam przemysłowo męskie garnitury tam jest 5 kieszeni i w ciągu 8 godzin szyłam 5 takich marynarek z kieszeniami. tylko nie musiałam prasować , samo szycie. --- Ostatnio edytowane 2011-12-21 17:21:39 przez ITA --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zakiet w jeden dzien, no, no, uklony po sam pas ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i ja nie moge wyjsc z podziwu ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczny i ma ciekawe cięcia jakby francuskie ale w druga stronę ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szalenie oryginalny!!!Kolor i fason!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękne, i tak jak nie lubię żakietów i tak chyba się do nich kiedyś przekonam ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
ITA mnie uszycie takiego żakietu zajęłoby tydzień. NO OK masz wprawę i doświadczenie ale mimo wszystko musisz być świetnie zorganizowana itd.
Kurcze córka to ma z Tobą dobrze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Burda 11/ 2007 Wykrój 113. Tu zmieniłam kołnierz na szalowy i z tyłu zrobiłam cięca do ramion bo zaszewki trochę żle się układają . W orginale ten kołnierz jest inny, bardzo ciekawy. mam dla siebie 3 takie marynarki bo dobrze się noszą ale w każdej coś zmieniam za to szyje się je bardzo łatwo . Dziś uszyłam jeszcze jeden też z tego wzoru tylko bardzo zmniejszone 34 więc zdjęć na manekinie nie mam bo się nie mieści ale takie mam: --- Ostatnio edytowane 2011-12-22 15:58:17 przez ITA --- ________________________________________________________
|
27 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.