27 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Coś co szyłam jeszcze latem, dwie sukienki i dwie marynarki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ten drugi komplecik nadalby sie teraz na sylwestra ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szkoda , że nie można "zagrabić" ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ita przepiękne dwa komplety, koronka zawsze wygląda prześlicznie, ale ten niebiesko biały komplet jest po prostu malowniczy. Taki pełen lata wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak, piękne rzeczy - i takie uniwersalne. Na każdą okazję, kiedy chcesz się poczuć elegancka...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Przepiękne, eleganckie ciuszki, profesjonalnie uszyte. Napewno każda pani chciałaby mieć je w swojej szafie, są uniwersalne i na codzień , i na duże wyjście. Koronkowa sukieneczka prześliczna, koronka to klasyka. Pięknie szyjesz i to cieszy, że nasz fach ma godnych kontynuatorów.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Jestem w szoku, super klasyczne szycie i do tego ekspresowe. Też chce tak szyć!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja nawet nie marzę o takim szyciu ale patrze i podziwiam z wielką przyjemnością. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ita Twoje dzieła są rewelacyjne a Kora więcej wiary w siebie bo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Madziu ![]() Na razie moje uszytki są raz lepsze raz gorsze ale w gruncie rzeczy to zawsze przypadek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
27 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.