27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
Administrator
![]() |
|
Świetny krój ramoneski i cudownie uszyty! ITA jesteś dla mnie "żakietowym, niedoścignionym wzorem" ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie! Cudownie wyglądają wszystkie szwy! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Rewelacja!!!! Jak pięknie wszystko wykonane. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Miło mi że wam się podoba.Pierwszy raz szyłam dla córki nie robiąc ani jednej przymiarki. Mieszka teraz 300 km odemnie więc muszę się nauczyć szyć na odległość . Spódniczki to już szyłam ,ale kurtkę pierwszy raz . Trochę się bałam , a tu zaskoczenie , leży jak ulał. Nic nie musiałam poprawiać. Super. W kolejce czekają spodnie. Ciekawe czy mi się też tak uda. A tu zdjęcie na modelce (wyraziła zgodę ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 22:09:29 przez ITA --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Absolutnie fantastyczne szare cudo
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
LEPSZY OD ORYGINAŁU!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Przejrzałam dziś cały wątek i jestem pod wrażeniem!
A szczękę zbierałam z podłogi jak doczytałam, że takie cudne żakiety potrafisz uszyć w 2 godziny ... ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O matko cudowne cudowne cudowne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kawał dobrej roboty! ![]() ________________________________________________________
|
27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.