27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Kamizelka i spodnie dla chłopca. Więcej zdjęć na moim raczkującym blogu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładny materiał, ładnie, starannie uszyte.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale piękny!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ty to szyjesz... niedoścignione mistrzostwo! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Po obejrzeniu Twojego wątku, zastanawiam się czy ujawniać się z jakimikolwiek swoimi uszytkami. Wielki szacun za wszystko ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
normalnie wymiękam idziesz jak burza ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po dłuższej przerwie pokazuję co uszyłam . Bluzeczka, w sumie nic skomplikowanego, tylko tradycyjnie jak w każdym wykroju z burdy musiałam zmienić wysokość zaszewek , no i podkrój szyi , gdyby został jak w wykroju chyba by się można było udusić. Dodatkowo nietypowo uszyłam szlafrok z satyny ozdobiony koronką. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka czerwona bluzka by mi się przydała ![]() Bardzo podobają mi się takie kołnierzyki. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
jak zwykle zachwyca mnie dokładność szycia. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kilka ostatnich prac ________________________________________________________
|
27 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.