Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Witam wszystkich,

Tak jak moja poprzedniczka "podglądaczem" forum jestem od jakiegoś czasu, a zarejestrowałam się teraz, kiedy już przyszła moja zamówiona maszyna i pewnie za chwilę będę potrzebować pomocy :) Poza tym zaskoczyła mnie atmosfera tego forum, bo zazwyczaj fora to "loża szyderców", a tu pytasz i masz rozwiązanie. Przy takich ludziach jak wy nie można sobie odpuścić szycia :-)Koniec podlizywania się :D
Moja historia jest dość prosta - pewnego sierpniowego dnia wymyśliłam, że skoro moja babcia i mama szyją to może i dam radę się tego nauczyć. I po kilku tygodniach czytania różnych podręczników, stron internetowych i oczywiście Burd (bo niestety mam zboczenie, że zawsze zaczynam od teorii), a także poczynionych pod okiem babci dwóch piżam dla moich chłopaków (męża i synka), stwierdzam, że dobrze wymyśliłam. Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim i już wiem, że wykorzystam go w 200%, odkryć dwie pasje w tak krótkim czasie to niezły dar od losu :D

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :)

Stara Gwardia
Witam koleżankę z mojego miasta. Będzie można się powymieniać informacjami o dobrze zaopatrzonych, lokalnych sklepach, hurtowniach i pasmanteriach.
Stara Gwardia
Witaj serdecznie!

Masz rację atmosfera na tym forum jest niesamowita - gdyby nie to, to nigdy bym się nie odważyła ujawnić;)
Witam koleżankę z mojego miasta. Będzie można się powymieniać informacjami o dobrze zaopatrzonych, lokalnych sklepach, hurtowniach i pasmanteriach.
Oj tak :) Zaczęłam zwiad od Ursynowa, na razie pasmanterie bez szału. Jak coś mi wpadnie interesującego, obowiązkowo dam znać.
Mistrzyni Krawiectwa
Witamy!

I cóż tu o tej atmosferze napisać... Po prostu - fajnie jest! :D

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Pogromca spamerów
witaj :)
Mistrzyni Krawiectwa
Agnieszko Witam i nie podlizuj się!!!Trzeba się brać do pracy od dziś,zakasać rękawy (jak maleństwo śpi)szyć,pruć,szyć,fotografować i klikać zdjęcia dla nas ciekawskich koleżanek na forum....Fajnie,że interesujesz się szyciem to wielki skarb uszyć coś dla maluszka (zwłaszcza jeśli to dziewczynka)Ale dla chłopca też dużo można....zobacz w moją galerę!Czekam na pierwsze prace!Pozdrawiam!
Administrator
Trinny na prezydenta! Dobrze mówi dziewczyna :) Nie ma co czekać tylko próbować i czerpać radość z szycia choć początki łatwe nie są ale Ty masz wspaniałe "pomocnice" w osobie mamy i babci :)
Witaj na forum :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
-oko babci i mamy -które szyją i znają się na tym to skarb:)
Świeżynek
Popieram. Atmosfera na forum jest bardzo przyjazna, dlatego również przyłączyłam się do tej społeczności. Wczoraj uszyłam błękitną tunikę, jak uda mi się zorganizować dziś sesję w domu to założę wątek z moimi pracami i wam pokażę:)

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.