Stara Gwardia
![]() |
|
Coś ruszyło w temacie ?
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Na stronie jest informacja, że ceny będą widoczne (choć nie wszystkie)dopiero między 18-20.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Zaczęły Pojawiać się już powoli ceny
![]() Na razie kosmetyki i perfumy, i myślę ze do jutra powinny wszystkie został załadowane do serwisu. Pojawi się tez promocjia polub nas na facebooku, a w każdym miesiącu jedna wysyłka gratis ![]() Także został zlikwidowany zapis odnośnie blokady na zawsze. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jeszcze inne pytanie
![]() Czy jeżeli zamówię coś np z kosmetyków i coś z pasmanterii to za przesyłkę tego do mnie płacę raz? |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Można tak zrobić ze raz w miesiacu zrobić duże zakupy u nas , proszki chemia artykuły do domu. i wtedy raz w miesiacu przesyłka jest gratis i tak co miesiać
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
zle zrozumiałem
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ceny sa juz widoczne w na stronie zapraszam
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ok ceny sa wypisane, ale sa do tego zdjecia?? zeby mozna bylo sie zorientowac jak wygladaja te dzianiny?Jakie sa dostepne kolory?
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
kolorów około 26 jest dostepnych, postaram się dziś jeszcze to dodać.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dobrze by bylo jakby jeszcze bylo po 1 przykladowym zdjeciu /kolor obojetnie jaki/ do kazdego rodzaju dzianin, bo niektore nazwy mi na przyklad nic nie mowia, a opis i nazwa to jak sie czasem okazuje jest rozna u roznych sprzedawcow.Wiec zeby uniknac oskarzen i niedomowien dobrze byloby cyknac po 1 fotce.
|
Wątek jest zablokowany.