Wersja do druku

131 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Ale sukienka rewelacyjna. Prezenty tylko pozazdrościć. Nawiasem mówiąc też mam Miśka i chyba w podobnym wieku, w każdym razie przyszłoroczny "komunista".
Agaffku mój Misio trochę młodszy jest w maju skończył 6 lat.

MM (monikomagdaleno) sukieneczkę niebieską trochę dziś odmłodziłam.Ładnie teraz?POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH!!!!

--- Ostatnio edytowane 2011-11-07 22:41:03 przez Trinny ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Śliczne dresiki pięknie Michałek w nich wygląda widać że jest zadowolony :okok:
Stara Gwardia
ale z Miska model! rewelacyjnie pozuje :) a pomysl na lampasy ze smyczy super :okok:

Michałek już wygina śmiało ciało, a co będzie po kursie tańca?

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Mistrzyni Krawiectwa
Muszę też pomyśleć o dresach dla Miśka, twoje bardzo mi się podobają. Michałkowi chyba też.
Dresy dla Michałka cudne! Świetne te boczne lampasy! Na kursie będzie błyszczał, każda dziewczyna będzie chciała z nim tańczyć :] Błękitna sukienka teraz prezentuje się po prostu rewelacyjnie! I spódniczka też bardzo mi się podoba. Perfekcja!

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
WTOREK-sukienka lub tunika dla Natalki i spodnie sztruksiki dla Michałka(tylko spodni nie pokaże dziś bo nie miałam gumeczki z regulacją żeby wszyć w pasek,jak kupię to dopiero będę mogła skończyć spodnie).
Tunika taka typowo letnia jeszcze miałam duży kawałek dzianinki z mojej sukienki.Mam w planie dokupić jej we włoski duży hawajski kwiatek!Będzie piękna mała!
Aha takie sobie tempo narzuciłam bo obiecałam sobie,że nowego materiału nie będzie dopóki wszystkich resztek nie wykorzystam a trochę ich mam......to proszę mi życzyć POWODZENIA I SZEROKIEJ DROGI!!!!Tak mawiała moja pani z warsztatów pozdrawiam panią TERESKĘ MICHALSKĄ!!!!(może mnie czyta:papa2:

--- Ostatnio edytowane 2011-11-08 16:27:18 przez Trinny ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
SUKIENKA Góra sukienki SUKIENKA sukienka może być taką oto uroczą bluzeczką
Stara Gwardia
KObieto, ale Ty szyjesz. A skoro jeszcze tempo zamierzasz zwiększyc, to dopiero sie tu bedzie dzialo. JA wciaz jeszcze pozostaje pod wrazeniem tej niebieskiej sukienki balowej, tyle, ze raczej bym w nia nie weszła...:(
Też sobie tak obiecuje, że juz nie dokupię jak nie wyszyję...a potem spotykam jakąś niespotykanie piekną tkaninę w przystępnej cenie i koniec. Hehe. Fajna sukienusia, ależ twoje dzieciaczki mają z Tobą dobrze:)

131 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.