131 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczne dresiki pięknie Michałek w nich wygląda widać że jest zadowolony
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale z Miska model! rewelacyjnie pozuje ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niby tylko kokardka, a jak zmieniła całą sukienkę - która i przedtem była śliczna, ale teraz... Mmmm...
Michałek już wygina śmiało ciało, a co będzie po kursie tańca? Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Muszę też pomyśleć o dresach dla Miśka, twoje bardzo mi się podobają. Michałkowi chyba też. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Dresy dla Michałka cudne! Świetne te boczne lampasy! Na kursie będzie błyszczał, każda dziewczyna będzie chciała z nim tańczyć :] Błękitna sukienka teraz prezentuje się po prostu rewelacyjnie! I spódniczka też bardzo mi się podoba. Perfekcja! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
WTOREK-sukienka lub tunika dla Natalki i spodnie sztruksiki dla Michałka(tylko spodni nie pokaże dziś bo nie miałam gumeczki z regulacją żeby wszyć w pasek,jak kupię to dopiero będę mogła skończyć spodnie).
Tunika taka typowo letnia jeszcze miałam duży kawałek dzianinki z mojej sukienki.Mam w planie dokupić jej we włoski duży hawajski kwiatek!Będzie piękna mała! Aha takie sobie tempo narzuciłam bo obiecałam sobie,że nowego materiału nie będzie dopóki wszystkich resztek nie wykorzystam a trochę ich mam......to proszę mi życzyć POWODZENIA I SZEROKIEJ DROGI!!!!Tak mawiała moja pani z warsztatów pozdrawiam panią TERESKĘ MICHALSKĄ!!!!(może mnie czyta ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-08 16:27:18 przez Trinny --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
KObieto, ale Ty szyjesz. A skoro jeszcze tempo zamierzasz zwiększyc, to dopiero sie tu bedzie dzialo. JA wciaz jeszcze pozostaje pod wrazeniem tej niebieskiej sukienki balowej, tyle, ze raczej bym w nia nie weszła... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też sobie tak obiecuje, że juz nie dokupię jak nie wyszyję...a potem spotykam jakąś niespotykanie piekną tkaninę w przystępnej cenie i koniec. Hehe. Fajna sukienusia, ależ twoje dzieciaczki mają z Tobą dobrze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Matko Trinni ale ty masz tępo szycia, zazdroszczę czasu poświęconego na tak piękne prace ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.