131 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Super
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja robię tak, że wciągam zwykłą gumę, z paro-centymetrowym zapasem na popuszczenie (choć moi chłopcy to szczuplaki, nigdy nie popuszczałam, ale wręcz przeciwnie) i przyszywam na okrętkę lub maszyną przy dziurce w pasku, żeby nie było jej za bardzo widać, a jednocześnie ma być łatwo dostępna .
--- Ostatnio edytowane 2011-11-11 19:34:55 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dresiki superrr ale bluzeczka ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cześć!!!To dzisiaj ja się chwalę żeby nie było,że Trinny naszyła,naszyła i co leży.......o nie nie moi kochani!Trinny ciężko pracuje jako pomocnica świętego Mikołaja!Tak Mikołaj mi się przyśnił i poprosił abym spełniła marzenie pewnego chłopca który już od dawna chciałby mieć taki strój jak miał Michaś.....mówi i ma!
Brakuje jeszcze napisów STRAŻ ale będa! --- Ostatnio edytowane 2011-11-28 22:04:02 przez Trinny --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Czarno było to teraz moja ukochana bieluśka BIEL!Zdjęcia są fatalne wiem,wiem....no cóż!BIAŁY MOTYLEK jeśli moja Natuś(3 i pół roczku)skrzydełka założy jeśli nie słodką baletnicą zostanie a kwiatuszek w bląd koczek dopniemy!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No to znów na czarno poszyjemy....Michałek zobaczył ten strój w burdzie i zapragnął taki mieć oczywiście"toczka w toczkę"no i chyba ma!Jakże był szczęśliwy jak odkrył w sklepie z tkaninami identyczny materiał na rękawy i czepiec.....Aha dla Misia to nie prezent od Mikołaja wtedy by powiedział,że na 100
% Mikołaja nie ma bo przecież Mikołaj nie ma burdy i pracowni krawieckiej tylko wytwórnię zabawek!!!I sprawa by się rypła!Tak na 80%ma nadzieję,że Mikołaj istnieje.W każdym razie strój na karnawał już ma dziewczynę też jakieś 4-5 lat starszą od siebie(miłość z kursu tańca)cieszę się dzięki temu zakochaniu zależy mu na nauce bo co POWIE MOJA ZAKOCHANA!Tak mówi! ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-28 22:25:29 przez Trinny --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swietne kostiumy! a ta spodniczka jak pieknie sie mieni ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję Helen mam taki tiul z brokatem strasznie się sypał w trakcie szycia ale efekt fajny szczególnie w słońcu.
Dodam,że rycerzowi BLANKI(wycięcia w murach obronnych odszywałam "na piechotę"zobaczcie sami bo STYLISTA za nic nie chciał ze skaju takich wycinanych nożczkami --- Ostatnio edytowane 2011-11-28 22:34:06 przez Trinny --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Brakuje mi słów, piękne są Twoje kostiumy. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wspaniały ten strój rycerza, może wzbudzić zazdrość innych dzieci. Trinny, czy liczyłaś ile Misio ma takich kostiumów ?
A kostiumik motylka taki słodki !! Szkoda, że mnie się nie układa,aby szyć dla dzieciaków, bo to wielka frajda. Pozdrowienia dla Michałka, a i jeszcze bym zapomniał - fajny miecz, no bo jak taki rycerz byłby bez miecza !! A partnerka to chyba zemdleje na widok takiego dzielnego rycerza, tak w średniowieczu bywało. Dzieciaczki są jednak kapitalne ze swoimi zabawami i powiedzeniami. --- Ostatnio edytowane 2011-11-28 23:22:12 przez Wojtek --- |
131 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.