131 stron: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
C.D.NIBY-GORSETÓW i mój mały pomocnik bardzo skupiony przy sznurowaniu gorsetów dobrze mu idzie prawda?
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Widać że wkładasz w te pracę dużo serca, bo wyglądają rewelacyjnie, wielkie brawa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne gorsety
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no jestem zaskoczona tą mini produkcją, są świetne ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gorsety są bardzo ładne szczególnie ten czarny, a pomocnik najlepszy na świecie ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Wow są ekstra! W ogóle to hurtem poszłaś ale każdy inny i każdy piękny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prosta i bardzo efektowna suknia ślubna. Sukienka w kropki jet boska, aż bym zobaczyła chętnie dziewczynkę w niej. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O tak zgadzam się z poprzedniczkami gorseciki są śliczne !!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gorsety cudo
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne Trinny,czarny przygarnęłabym z wielkim apetytem ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.