131 stron: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super gorsety, ja się na razie gorsetów nie tykam - źle by się to skończyło i dla nich i dla mnie. Tym bardziej więc podziwiam.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo efektowne te "niby gorseciki", jak je nazywasz. Jest to bardzo fajny ciuszek, dający mnóstwo kombinacji np. ze spódniczkami.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
MATKO POLKO AŻ NA 6 STRONIE WYLĄDOWAŁAM!!!Już nadrabiam zaległości mam 3 sukieneczki dla dziewczynek:
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dla mnie nr.1 to ta z haftem. ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I jeszcze dżinsiki dla Michałka za jedyne 20zł.Przepis na dzinsiki
kupić w lumpku duże dżinsy.....za 20 zł i uszyć nowe. Michałek ostatnio baaaaaaardzo przeciera dżinsy na kolanach (te ostatnie przetarł po 1 misiącu a kosztowały 80zł)po miesiącu łatka na kolanach-fe!Ale mój mały model nie rozstaje się z dżinsami nawet do zabawy nie założy dresików....kojarza mu się żle(pobyty w szpitalu).No i przeciera....ale z tych od mamy bardzo sie cieszy-jeszcze narazie, pózniej w grę wejdą firmówki....oj te dzieciaki!!!! --- Ostatnio edytowane 2012-02-28 21:49:31 przez Trinny --- |
|
Stara Gwardia
|
|
A zdjęcie tych dżinsów? Moje córy mają już prawie 14 lat a kolana dalej w jakiś dziwny i złośliwy sposób się przecierają ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
Widać ,że synuś zachwycony a to naważniejsze ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super sprawa... i super spodenki...
i nie szykuj się na to, że z wiekiem będzie mniej przetarć... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swietne portki ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Świetny pomysł na kropiastą