131 stron: « < 54 55 56 57 58 59 60 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
ta ostatnia sukienka powalila mnie na podloge!!! poprostu jest piekna!!!
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
No jasne ze przyniesie! I nich dobrze służy swojej Pani ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o matko jaka cudowna sukienka, wielkie wow!!! zazdroszczę umiejetności ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczny ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witajcie kochani!!!Pokazać Wam chcę mój ostatni uszytek dla mojego dużego chłopca...zamarzył sobie strój do piłki ale koniecznie biało-czarny gdyż jego ulubiony piłkarz jest w drużynie Niemieckiej i nosi biało-czarny strój.Więc na wzór stroju Polaka miałam szyć strój dla Niemca...Obdarowany został wczoraj gdyż były jego imieninki bardzo się cieszył i miał okazję go ponosić gdyż wczoraj cieplutko było.Aha to nowe wcielenie Michałka PIŁKARZ!Nasz Wojtek kiedyś pytał ile misiu ma przebrań....DUŻO i żadnego z nich nie mogę sprzedać,gdyż jak Miś mówi trzyma je dla swoich dzieci żeby im pokazać i zebym drugi raz nie musiała szyć tylko żebym miała czas żeby się zajmować jego dziećmi.....
|
|
Stara Gwardia
|
|
Koszulki rewelacyjne i oczywiście mistrzowsko uszyte. ![]() pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne stroje, super uszyte
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
strój sportowy wspaniały, nowy przyjaciel też niczego sobie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Eee no stroje jak ze sklepu Adidasa albo Nike - wspaniale uszyte, zadbałaś o detale ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kochani DZIĘKUJĘ serdecznie za komentarze!!!Są one bardzo ważne dla mnie czytam je po kilka razy,żeby sobie coś uświadomić...przełamać się....dzięki Wam szycie jest dużo łatwiejsze i przyjemniejsze wiem,że robię to nie tylko dla odbiorcy,ale i dla WAS!
Dziś podusia dla przesympatycznej osoby i .....zapowiedz tego co będzie....co aktualnie spędza mi sen z powiek!!!Tak, tak ja też się stresuję przy szyciu czy będzie ok?Sukienki będą wkrótce w całej okazałości jedna jest już po ślubie, panna dzwoniła zachwalała,cieszyła się i podobno było dużo pozytywnych opinii na temat sukni ![]() ![]() ![]() |
131 stron: « < 54 55 56 57 58 59 60 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.