131 stron: « < 57 58 59 60 61 62 63 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Tos sie napracowala! Ale warto bylo dla takiego widoku ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pełen podziw ![]() ![]() ![]() ![]() już by mi brakowało cierpliwości do szycia tak strojnych sukni ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękna suknia ślubna,do takich kreacji trzeba mieć ogrom cierpliwości. Brawo!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
DZIĘKUJĘ Wszystkim serdecznie za miłe i krzepiące słowa!Każde słowo zapisuję w mojej głowie,a jak będzie mi jakoś tak żle zajrzę w swój wątek i przeczytam wszystko jeszcze raz!!!
Sukienki małej księżniczce uszyłam.Tą brązową poznajecie zapewne....uszyłam identyczną tylko duuużo większą,mała urosła,a widzę,że bardzo lubi tę sukienkę więc uszyłam większą.Aha dokupiłam rajstopki ze wzorem....ach sexi co? ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przesłodziutkie, najfajniej wygląda ta pierwsza
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, ta pierwsza jest kapitalna. I te rajstopy - no co, rośnie dziewczyna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jestem pod wrażeniem twojego Szycia
a sukieneczki urocze, fajny fason ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witajcie kochani moi!!!Dziś pokażę komplecik dla małej.Brązowa tuniczka z miętową wstążeczką i miętowe krótkie spodenki lub długie w razie chłodu...Spodnie i spodenki to ta sama tkanina sztruks elastyczny,a tuniczka jest z dzianinki,przerobiona z bluzeczki której już nie nosiła babcia małej!Pozdrawiam i do napisania....
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Świetne rzeczy. Zapraszam Zapraszam http://modaLena.blog.pl/
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Trinny jesteś mistrz! Jesteś złota rączka i mega pokłony dla Ciebie za suknię ślubną.Zazdroszczę talentu . No poprostu jesteś wielka!!!
|
131 stron: « < 57 58 59 60 61 62 63 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.