Wersja do druku

131 stron: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Trinny jesteś mistrz! Jesteś złota rączka i mega pokłony dla Ciebie za suknię ślubną.Zazdroszczę talentu . No poprostu jesteś wielka!!!
DZIĘKI CZARNA!!!Jakie pokłony...ja skromny człowiek jestem!!!
Stara Gwardia
u Ciebie to zawsze wszystko sliczne
Pogromca spamerów
jakie smieszne te krotkie gaciory
Stara Gwardia
Maleńkie ciuszki słitaśne.
A ślubna :oklasky::oklasky::oklasky: Nigdy takiej nie uszyję (nawet w jednej czwartej :beczy: )
Stały Bywalec
Witajcie kochani moi!!!Dziś pokażę komplecik dla małej.Brązowa tuniczka z miętową wstążeczką i miętowe krótkie spodenki lub długie w razie chłodu...Spodnie i spodenki to ta sama tkanina sztruks elastyczny,a tuniczka jest z dzianinki,przerobiona z bluzeczki której już nie nosiła babcia małej!Pozdrawiam i do napisania....
PIĘKNY!!!!!!!

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Kostium HALLOWEEN.
Michałek na dzisiejszym balu chciał być naprawdę straszny....chyba się udało!Wrócił szczęśliwy i baaardzo zmęczony.
Wychodząc na bal mówił,że jest bardzo głodny...na krew...Wrócił zmęczony bo ciężko było upolować bezbronną królewnę wszystkie za czarownice lub wampirki poprzebierane...
Kostium szyłam wczoraj do północy...założyłam na manekin wierzcie mi,że o mało zawału nie dostałam jak się obudziłam w nocy....A Michałek...mój bohater....uciekł do mamy rano,mówił,że przyszedł popatrzeć jak robię śniadanie....a póżniej mówi Mama to chodż ze mną do mojego pokoju......Bohater co?Swoją drogą niezbyt mi się podoba to jak wystylizowałam swoje dziecko....czytałam co ten Dracula za życia wyprawiał.....straszne!
Dziękuję Wam za miłe słowo do poprzednich prac!Każde słowo jest mi bardzo drogie!
WOJTKU jak Ci się podoba Miś w takiej odsłonie?

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Tak uciekały dziewczyny
Stara Gwardia
coś niesamowitego... jakie piękny materiał, tylko nie mów, że to satyna?
wygląda na aksamit, albo co najmniej welur
podziwiam szczerze i gdzie to takie fajne, pomysłowe bale?

131 stron: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.