131 stron: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
u Ciebie to zawsze wszystko sliczne ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jakie smieszne te krotkie gaciory ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maleńkie ciuszki słitaśne.
A ślubna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
PIĘKNY!!!!!!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jaki słodki komplecik ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kostium HALLOWEEN.
Michałek na dzisiejszym balu chciał być naprawdę straszny....chyba się udało!Wrócił szczęśliwy i baaardzo zmęczony. Wychodząc na bal mówił,że jest bardzo głodny...na krew...Wrócił zmęczony bo ciężko było upolować bezbronną królewnę wszystkie za czarownice lub wampirki poprzebierane... Kostium szyłam wczoraj do północy...założyłam na manekin wierzcie mi,że o mało zawału nie dostałam jak się obudziłam w nocy....A Michałek...mój bohater....uciekł do mamy rano,mówił,że przyszedł popatrzeć jak robię śniadanie....a póżniej mówi Mama to chodż ze mną do mojego pokoju......Bohater co?Swoją drogą niezbyt mi się podoba to jak wystylizowałam swoje dziecko....czytałam co ten Dracula za życia wyprawiał.....straszne! Dziękuję Wam za miłe słowo do poprzednich prac!Każde słowo jest mi bardzo drogie! WOJTKU jak Ci się podoba Miś w takiej odsłonie? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
coś niesamowitego... jakie piękny materiał, tylko nie mów, że to satyna?
wygląda na aksamit, albo co najmniej welur podziwiam szczerze i gdzie to takie fajne, pomysłowe bale? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow! Jaki Hrabia Drakula!!!! Super!!! ________________________________________________________
|
131 stron: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.