131 stron: « < 59 60 61 62 63 64 65 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki kochana!Peleryna to czarna satyna na wierzch a na spód najtańsza podszewka za 4.50.Kamizelka to welur tak jak piszesz,koszula to biała cienka bawełenka kresz(Dracula przecież nie prasował)aha jest jeszcze aplikacja z pająkiem nie wiem czy pokazywałam...
A bal w szkole.Miś to już pierwszoklasista! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pajączek jest mistrzowski, zresztą jak i cała reszta! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mis goniący swoje ofiary - straszny widok! ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Wow ,pełen szacun ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja tam w ogóle nie jestem za Holloween ale kostium odtworzony genialnie! Trinny szyjesz perfekcyjnie (nie napisze nic nowego), uczę się od Ciebie ter perfekcji ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wachlarzyk sobie wisi na małym okienku....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale Miska fajnie na bal wystroilas! A ten kolnierz od peleryny jak fajnie stoi! Usztywnilas go drutem? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki Helenko!!!Kołnierz usztywniony jest płaską fiszbiną w kilku miejscach naszyte są fiszbiny i oczywiście na końcach zabezpieczone kawałkami materiału żeby nie zrobiły krzywdy w szyjkę!Pozdrawiam.
|
|
Administrator
![]() |
|
O wow piękna firanka!! Niezły patent z tymi patyczkami na szaszłyki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SUKNIA ŚLUBNA!!!Już mam piękne focie!Już dzielę się z Wami moją radością!Miłego oglądania!!!
--- Ostatnio edytowane 2012-11-05 12:55:19 przez Trinny --- |
131 stron: « < 59 60 61 62 63 64 65 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.