Wersja do druku

131 stron: « < 59 60 61 62 63 64 65 > »

Mistrzyni Krawiectwa
coś niesamowitego... jakie piękny materiał, tylko nie mów, że to satyna?
wygląda na aksamit, albo co najmniej welur
podziwiam szczerze i gdzie to takie fajne, pomysłowe bale?
Dzięki kochana!Peleryna to czarna satyna na wierzch a na spód najtańsza podszewka za 4.50.Kamizelka to welur tak jak piszesz,koszula to biała cienka bawełenka kresz(Dracula przecież nie prasował)aha jest jeszcze aplikacja z pająkiem nie wiem czy pokazywałam...
A bal w szkole.Miś to już pierwszoklasista!

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Wykończenie rękawów Aplikacja pająk
Załączniki
Stara Gwardia
pajączek jest mistrzowski, zresztą jak i cała reszta!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Wow ,pełen szacun:oklasky:

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Wachlarzyk sobie wisi na małym okienku....:buzki::buzki::buzki:Ale się cieszę!!!Szczerze się przyznam,ale tylko przed Wami,że pogoń za składnikami do wachlarza była niesamowita...ażeby kupić patyczki pojechałam sama na drugi koniec miasta,tam gdzie od 9 lat mąż nie mógł mnie namówić żebym pojechała sama,a dziś chęć posiadania była tak ogromna....pojechałam i nie kupiłam:krzyk::krzyk::krzyk:ale w rossmanie kupiłam patyczki do szaszłyków:D:D:Di co,i mam!!!Dajcie znać gdzie można kupić oryginalne patyczki przeżroczyste bo te moje drewniane niestety widać za mocno.Są też trochę za krótkie i na środku robi się takie ble...ale tam z czasem kwiatek zrobie i przyszyję.Dziękuję Wam wszystkim za pomocną dłoń!!!Kochani jesteście!Dziękuję za przemiłe słowa!

Załączone obrazy

Stara Gwardia
Ale Miska fajnie na bal wystroilas! A ten kolnierz od peleryny jak fajnie stoi! Usztywnilas go drutem?
Dzięki Helenko!!!Kołnierz usztywniony jest płaską fiszbiną w kilku miejscach naszyte są fiszbiny i oczywiście na końcach zabezpieczone kawałkami materiału żeby nie zrobiły krzywdy w szyjkę!Pozdrawiam.
Administrator
O wow piękna firanka!! Niezły patent z tymi patyczkami na szaszłyki :D Niestety nie wiem gdzie można zaopatrzyć się w przeźroczyste patyczki ale jak gdzieś spotkam takowe to dam znać :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
SUKNIA ŚLUBNA!!!Już mam piękne focie!Już dzielę się z Wami moją radością!Miłego oglądania!!!

--- Ostatnio edytowane 2012-11-05 12:55:19 przez Trinny ---

Załączone obrazy

131 stron: « < 59 60 61 62 63 64 65 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.